Hexagonale tegel in je eigen huisstijl!

In de afgelopen jaren heb ik meer dan eens de vraag gekregen of het mogelijk is de hexagonale tegel, Pro-Track, te voorzien van een eigen logo en webadres. Daar kon ik tot nu toe geen positieve reactie op geven, en dat voelde niet goed. Daarom ben ik er samen met de producent mee aan de slag gegaan, en met succes. Ik ben dan ook heel blij hier te kunnen vertellen dat ik voortaan een volmondig ‘ja’ kan antwoorden op deze klantvraag!

De matrijs die gebruikt wordt voor de productie van onze hexagonale tegel is op drie verschillende plekken voorzien van het Pro-Track-logo en webadres. Om aan de vraag naar hexa tegels op maat te kunnen voldoen, moest dat dus anders. De bestaande matrijs aanpassen bleek geen kwalitatief hoogwaardige oplossing. Op de plekken van het logo zouden namelijk problemen kunnen ontstaan met de koeling, waardoor de matrijs niet meer helemaal volloopt met granulaat. In feite creëer je daarmee een zwakke plek in je product, en dat is niet de kwaliteit die wij voor ogen hebben.

Matrijs met inserts voor eigen logo

Nou hebben wij al jaren goed contact met een matrijzenbouwer die zijn vak goed verstaat. In overleg met hem kwamen we op het idee een matrijs met wisselblokken te laten ontwikkelen. Na verder onderzoek bleek dit werkelijk dé oplossing te zijn. Vanaf nu kunnen wij dus hexagonale tegels leveren met jouw logo en webadres, om zo je corporate identity tot in de details door te voeren.

Huisstijlkleur

Als je dan weet dat we de tegels ook nog kunnen produceren in je eigen huisstijlkleur – in plaats van de bekende grijze kleur - dan is het plaatje helemaal compleet. Bovendien is het na afloop heel duidelijk welke tegels in jouw transportwagens geladen kunnen worden. Want hoe vaak worden de vloertegels ter plaatse niet met elkaar verwisseld…

Medium vloer met eigen identiteit

Ben jij op zoek naar een vloer die belast kan worden door auto’s, trucks en machines, maar die ook jouw identiteit uitstraalt? Neem dan gerust vrijblijvend contact op: ik informeer je graag over de uitgebreide mogelijkheden.

 

Hexagonale tegel in je eigen huisstijl!